altres instruments

Un bon amic em va dir una vegada: «no només de guitarres viu l’home!». I tenia raó, hi ha molts més instruments interessants. Sempre treballant en una línia de còpia filològica o bé en una altra absolutament moderna, he fet guitarrons antics i actuals, bandúrries barroques, alguna viola de roda, algun tambor de cordes… Una mica de tot. Aquí només un mostro alguns dels instruments que no són guitarres i que construeixo amb més o menys regularitat.

Tots els instruments s’entregaran encordats i amb una funda acoixinada.

– Guitarró barroc (segle XVIII):

Aquest instrument està basat en un fet a Barcelona per l’entorn de Joseph Massaguer major (1711-1768) que es conserva al Museu de la Música de Barcelona amb el número de registre MDMB0118. Caixa de xiprer i noguera i mànec de cedrela tenyit de negre amb tints històrics. Tirada de 500 mm per afinar la prima en la. Preu al voltant de 2500€ (IVA inclòs).

– Bandúrria barroca (segle XVIII):

Basada en bandúrries fetes a Barcelona per Joseph Massaguer major (1711-1768) i Nicolaus Duclos . Caixa d’auró, de xicranda o de noguera i xiprer combinats, i mànec de cedrela tenyit de negre amb tints històrics. Tirada de 298 mm. Preu al voltant de 3000€ (IVA inclòs).

      

     

         

Com que la música d’arrel sempre ha estat present en la meva vida, els instruments propis d’aquesta també en formen part. Per això, si voleu fer una ullada als que construeixo, visiteu olzina.cat.