altres instruments

Un bon amic em va dir una vegada: «no només de guitarres viu l’home!». I tenia raó, hi ha molts més instruments interessants. Sempre treballant en una línia de còpia filològica o bé en una altra absolutament moderna, he fet guitarrons antics i actuals, bandúrries barroques, alguna viola de roda, algun tambor de cordes… Una mica de tot. Aquí només un mostro alguns dels instruments que no són guitarres i que construeixo amb més o menys regularitat.

Tots els instruments s’entregaran encordats i amb una funda acoixinada.

Tots els preus són sense IVA.

– Guitarró barroc (segle XVIII):

Aquest instrument està basat en un fet a Barcelona per l’entorn de Joseph Massaguer major (1711-1768) que es conserva al Museu de la Música de Barcelona amb el número de registre MDMB0118. Caixa de xiprer i noguera i mànec de cedrela tenyit de negre amb tints històrics. Tirada de 500 mm per afinar la prima en la. Preu al voltant de 2100€.

– Bandúrria barroca (segle XVIII):

Basada en bandúrries fetes a Barcelona per Joseph Massaguer major (1711-1768) i Nicolaus Duclos . Caixa d’auró, de xicranda o de noguera i xiprer combinats, i mànec de cedrela tenyit de negre amb tints històrics. Tirada de 298 mm. Preu al voltant de 2500€.

      

     

         

– Guitarró actual:

Els guitarrons no històrics que faig estan basats en el que va formar part de la rondalla de Prat de Comte (Terra Alta) a principis de segle XX. La caixa és feta de xiprer, xicranda, freixe o fruiters, i el mànec és de cedrela. Es poden encordar amb cinc cordes simples o bé amb els tres ordres centrals dobles. Clavilles de fusta o mecàniques individuals. Tirada de 500 mm per afinar la prima en la. Preu al voltant de  850€.