Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: https://www.guitarrer.cat. El propietari d’aquesta pàgina web és Joan Pellisa Pujades, amb DNI 78581877P, que també és la persona al càrrec del tractament de la informació recollida mitjançant aquesta web, i que resideix al carrer de la font número 6 de la Fatarella (Tarragona).

Quines dades personals recollim i per què

Formularis de contacte

Si envieu un missatge a través del formulari de contacte, es recolliran les dades bases de contacte: nom, adreça electrònica i contingut del missatge. Aquestes dades només es faran servir amb propòsits de servei al client, però no amb propòsits de màrqueting.

Galetes

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Les dades que recollim amb finalitats analítiques es gestionen a través d’Automattic (vegeu política de privacitat aquí).

Akismet

Recollim informació sobre els visitants que deixen comentaris a la nostra web. Aquestes dades inclouen l’adreça IP, el user agent, referrer, i la URL (juntament amb altra informació proporcionada directament pel visitant que deixa el comentari com seria el nom, l’usuari, el correu electrònic i el contingut del comentari).

Menors d’edat

Els menors que utilitzin la nostra web hauran d’estar acompanyats i autoritzats per els seus pares o tutors legals. En cap moment recollim dades relatives a l’edat dels usuaris, i per tant que el propietari de la web no té cap eina per a comprovar efectivament aquesta informació així que no se’n fa responsable.

Amb qui compartim les vostres dades

Les vostres dades es comparteixen amb les següents entitats, sempre mantenint les finalitats establertes.

  • Mailchimp: per a correus electrònics de màrketing i newsletter. Podeu llegir la seva política de privacitat aquí.
  • CDMON: per als serveis d’allotjament web. Podeu llegir la seva política de privacitat aquí.
  • Gmail: per a serveis de correu electrònic. Podeu llegir la seva política de privacitat aquí.
  • Google Drive: emmagatzematge d’arxius i còpies de seguretat. Podeu consultar la seva política de privacitat aquí.
  • Empreses de missatgeria a través de la qual es realitzen els enviaments de productes. Podeu llegir la seva política de privacitat als seus llocs web.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Si teniu qualsevol dubte, consulta, o voleu realitzar qualsevol operació us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic joan@guitarrer.cat.